Svaki uspešan i odgovoran plastični hirurg nastoji da u okviru svoje prakse upotrebljava filere koji su bezbedni za ljudski organizam, a koji pri tome pacijentu obezbedjuju prirodan izgled i brz povratak svakodnevnim obavezama. Aquafilling je filer najnovije generacije i sasvim nov proizvod na našem tržištu koji hirurgu, a i pacijentu obezbedjuje sigurnost u radu.

To je sterilan hidrofilni gel potpuno biokompatibilan sa ljudskim tkivom. Sastoji se od 98% fiziološkog rastvora i 2% katjon kopolamida, što omogućava da gel ostane u organizmu gotovo nepromenjen čak i više od 5 godina, jer se sporo i postepeno razgradjuje.

Nalazi primenu u plastičnoj, estetskoj i rekonstruktivnoj hirurgiji: odličan je za korigovanje asimetrija na telu, povećanje grudi, uvećanje malih i podizanje opuštenih zadnjica, popunjavanje tankih listova nogu, kao i ostalih impresija i neravnina na licu i telu.

Takodje se primenjuje na regiji lica i to za tretman otklanjanja i ublažavanja bora, korekciju većih i dubljih ožiljaka, hrskavice, pa i oblika kostiju, te promenu oblika i volumena usana.


Zašto izabrati Aquafilling®

Prilikom odlučivanja i odabira metode uvećanja grudi ili nekog drugog estetskog zahvata na telu ili licu, žena se najčešće rukovodi principom efikasnosti i delotvornosti, odnosno kako da se bez neželjenih efekata i što bezbolnije dostignu najbolji mogući rezultati.

 

Izborom Aquafilling® gela za povećanje grudi i korekcije žena se opredeljuje za sledeće pogodnosti :


Visoka bezbednost

SafetyDve najbitnije prednosti Aquafilling® gela su da:

•    nema kancerogena svojstva,
•    ne utiče na embriopatologiju.

Žena može da bude sigurna u bezbednost Aquafillinga i zato što se nema migracija gela, nema zapaljenja ili fragmentacije na mestu uboda, kao ni infiltracije u zoni ubrizgavanja .

Retki su neželjeni efekti kao što su crvenilo i otok.

Aquafilling® gel nije strani agens ubačen u meko tkivo dojke – to je prirodna supstanca u obliku hidrofilnog gela, tako da do odbacivanja ne može doći. Kao rezultat toga, nema komplikacija tokom intervencije i u postoperativnom periodu, što čini da su oporavak i povratak normalnom društvenom životu izuzetno brzi.


Dugotrajni efekti

LongtermAquafilling® je napravio pravi proboj u estetskoj medicini.

Zahvaljujući svom sastavu, Aquafilling® hidrofilnii gel ima usporen tok razgradnje, a rezultati su zapanjujući. Fantastični su u primeni na regiji lica i traju duže od tri godine. U slučaju primene Aquafillinga® kod intervencije na grudima efekat traje od pet do skoro neverovatnih osam godina. Primenom Aquafilling® gela provereno se štede i vreme i novac.

Efikasnost Aquafillinga® zavisi od jačine tretmana, doziranje i fizičkog statusa žene.

Zahvaljujući formuli, Aquafilling® je kompatibilan sa ostalim prethodno injektiranim dermalnim filerima.

Nakon intervencije na licu ili telu nema ožiljaka, kao što nije bilo ni traume tokom tretmana. Žena će biti spremna da se vrati svakodnevnim obavezama odmah nakon postupka i kratkog postoperativnog odmora.

Korekcije lica i tela Aquafillingom® praktično su bezbolne, jer se gel injektira u lokalnoj anesteziji.


Prirodnost

NaturalessAquafilling® je gel koji garantuje prirodnost i mekoću tretiranog tkiva. Posle tretmana na licu nema ukočenosti, zadržava se mimika, to jest njegova prirodna pokretljivost, ali je osmeh još blistaviji. Primenom na telu, posebno kod uvećanja i oblikovanja grudi, značajno se poboljšava njihov prirodan izgled i vraća im se svežina.

 

 


Elastičnost

ElasticyZahvaljujući jedinstvenoj formuli Aquafilling® ima sposobnost da svojim pozitivnim električnim nabojem privuče molekule kolagena i elastina sa negativnim nabojem, čime se postiže dugotrajna gipkost kože. Ova visoka elastičnost omogućava da hirurzi koriste tanke igle i da se ne primenjuje anestezija na mestu uboda, ako se radi o zahvatima na regiji lica. Gel se lako ubrizgava u kožu i žena ne oseća nikakav bol. Čak istog dana nakon intervencije može da se vrati svakodnevnim i uobičajenim aktivnostima.

Ako se radi o primeni gela prilikom intervencije na telu, injekcije Aquafillinga® se daju u lokalnoj anesteziji.

 


Kompatibilnost sa drugim filerima

Aquafilling® je gel rastvorljiv u vodi i kompatibilan je sa ostalim ranije injektiranim dermafilerima.

Ne postoji ni mogućnost migracija gela, fragmentacije ili formiranje krutih vlaknastih kapsula, nema zapaljenja ili infiltracija u zoni injekcije.

Aquafilling® je prirodni gel, koji je kompatibilan sa ljudskim organizmom i drugim dermafilerima.

Dakle, ako ste se odlučili za Aquafilling® gel, možete biti sigurni da ste izabrali pravi put za rešavanje svojih estetskih problema i održavanje zdravog, svežeg i lepog izgleda.


Pre i posle