Prilikom odlučivanja i odabira metode uvećanja grudi ili nekog drugog estetskog zahvata na telu ili licu, žena se najčešće rukovodi principom efikasnosti i delotvornosti, odnosno kako da se bez neželjenih efekata i što bezbolnije dostignu najbolji mogući rezultati.


Za lepo lice

liceSvako od nas doživljava lepotu subjektivno i sasvim lično, na samo svoj način, i pokušava da ostvari svoje snove o idealnoj lepoti. Na žalost, ženska lepote ima stalnog neprijatelja u protoku vremena, godine neumitno ostavljaju traga na našem licu i telu.

Fiziološki proces starenja, koji postepeno kreće već u mladosti, posle dvadesete godine, ogleda se na koži u vidu njene smanjene hidratacije i gubitka elastičnosti, što na kraju rezultira pojavom sve većih i dubljih bora.

Zato danas postoji Akqafilling® gel, koji ima ulogu da očuva svež i zdrav izgled žene, a onima u zrelim godinama vrati jedrinu i gotovo mladalačku zategnutost epiderma. Aquafilling® vraća koži neophodan tonus, iščezlu vlagu i pruža joj svež, blistav izgled.

 • INDIKACIJE:

  korekcija kontura mekog tkiva lica,

  tretiranje bora (na čelu, oko očiju, oko uglova usana, između nosa i usana),

  otklanjanje asimetrija, urođenih i posthirurških defekata mekih tkiva lica.

 


Za atraktivno telo

teloZadržati lep, mladalački izgled, odupreti se, što je duže moguće, godinama i starenju težnja je svake žene. Aquafilling® upravo to omogućava. Preporučuje se za otklanjanje deformiteta i asimetrije tkiva dojke i povećanje stražnjice, a posebno uspešni rezultati se postižu prilikom intervencija promene oblika i veličine grudi.

Uz pomoć ovog filera nove generacije moguće je oblikovati telo tako da ono zrači snagom i energijom, gotovo kao u mladosti. Zato ostanite ili postanite prirodni, lepi i zadovoljni, jer sada je to jednostavno, bezbedno i bezbolno.

 

 • INDIKACIJE:

  korekcija kontura mekog tkiva tela,

  otklanjanje asimetrija, deformiteta tkiva dojke,

  povećanje grudi,

  povećanje stražnjice.

  korekcija listova.


Preporuke za period posle primene AQUAfilling® gela

 • Svim pacijentima posle procedure ubrizgavanja AQUAfilling®gela treba prepisati, profilaktički, antibiotik cephalosporin, za 3 – 5 dana.
 • Da bi se sprečio otok tkiva i pojava modrica, moraju se stavljati hladni oblozi na predeo intervencije, svakog sata na 30 – 40 minuta.
 • Ako je rađeno povećanje grudi ili zadnjice , mesec dana posle intervencije mora se koristiti kompresivno donje rublje.
 • Treba izbegavati mehaničke povrede zona u koje je ubrizgan gel.
 • U zonu konturisanja ne smeju se ubrizgavati lekovi.
 • Šest meseci posle intervencije, na mestu ubrizgavanja AQUAfilling®gela nisu dozvoljeni laserski tretmani, depilacija voskom, piling, tetovaža i drugi tretmani.
 • Treba izbegavati direktno izlaganje ultraljubičastim zracima (uključujući solarijume i druge naprave za dobijanje preplanulog tena).

Pre i posle